tiistai 5. marraskuuta 2013

Raskausoloja ja erilaisia äitejä

Viime viikolla alkoi huonovointisuus ja väsymys. Väsymys iskee useita kertoja päivässä touhuilujen välissä ja illalla ei millään jaksaisi katsoa klo 21 jälkeisiä ohjelmia.

Olen lihonut usemman kilon vain siksi, että voin koko ajan pahoin. Tämä olo sanoo minulle: "Syö syö, niin ei ole huono olo." Ja minähän olen syönyt. Oikein usein. Yleensä huono olo on ollut vain jatkuvaa etovaa oloa ja pala kurkussa, heikotusta. Välillä on täytynyt käydä vessassa kakomassa ja syljeskelemässä.


Eilen minua rupesi tekemään mieli karkkia. Olemme olleet karkkilakossa molemmat plussasta lähtien. Kerroin mielitekoni HC:lle, joka oli sukkana lähdössä karkkikauppaan. (Siinä vasta moraalinen selkäranka :D)
Mutta oli kiva hakea vähän spesiaalievästä, koska olimme odottaneet illan Erilaiset äidit jaksoa tulevaksi jo kauan. Samalla haluaisin kiittää ja kehua ohjelmassa esiintyvää paria! Annoitte kasvot meille kaikille muillekin perheille. Kauniit, tasapainoiset ja rakkauden täytteisen perheen kasvot! <3 Kiitos! Olette rohkeita!

Illan jakso oli hyvin koskettava, ja itkin synnytyksestä loppuun asti. Kuitenkin paha sai lopulta palkansa (ahne karkkihiiri) ja raskauspahoinvointi otti ison harppauksen eteenpäin, kun kaikki karkit menivat lopulta toiletista alas. Oli siinä sitten liikutuksen ja vähän erilaisen liikutuksen väristykset keskenään sekaisin.

-A-

1 kommentti: