torstai 21. marraskuuta 2013

8+

Viikko on kulunut kuin huomaamatta. A on voinut entistä huonommin, ja pieni maha-asukki on oletettavasti jälleen hieman kasvanut ja muuttanut muotoaan. Kuluneen viikon aikana A ei ole epäillyt onkohan hän raskaana vaiko ei. Meillä kotona on tällä viikolla ensimmäisiä kertoja raskauden aikana ollut hieman kireää. A:lla on ollut huono olo, ja mun on on vaikea sivuuttaa sen aiheuttamaa kiukuttelua, vaikka tiedän että sille on syynsä. Sitten kun itseä väsyttää, pitkä päivä takana ja toisellakin huono olla, ni avot.. Siinäpä ollaan. Letkee meininki ;)

En ole viikon aikana jaksanut paljon päätäni millään vaivata. Ensimmäiset viikot raskaus uutisen jälkeen tuntuivat kuluvan prosessoidessa. Sitä mietti paljon tulevaa, pohti valmiuttaan vanhemmaksi, tiedosti kuinka onnekkaita olemme, ja vaikka ja mitä. Tännekin tuli tuntoja ja ajatuksia rustattua. Tällä hetkellä on jokseenkin tyhjä olo. Aika kuluu ja asioita tapahtuu. Vauva kasvaa A:n sisällä.. eilen illalla huomasin ensimmäistä kertaa A:n vatsan todella kauniisti pyöristyneen.. maanantaina on ensimmäinen neuvola.. kolmen viikon päästä ensimmäinen ultra.. joulu.. vuodenvaihde.. Ja lauantainapahan on A:n synttärit! En ole paljastanut mitä viikonloppuna teemme enkä paljasta vieläkään ;)

Pakko kertoa vielä tämän aamuisesta. Kellon soidessa 6.20 mua väsytti ihan armottomasti ja siirsin torkun herättämään 6.50. Hetki tämän jälkeen makkarissamme syttyi valot ja alkoi rouskutus.. A söi hapankorppua! Ai jumantskutta kun mua ketutti! :D Varsinainen luomuherätyskello.

iPhone: Hello Baby Pampers sovellus


-HC-

4 kommenttia:

  1. Ihanaa teillä viikot sen kun lisääntyy! Lueskelen teidän blogia innokkaana. Kyllä sitä sitten 9 kuukauden aikana kerkiää valmistautumaan sen miten pystyy ja loput sitten kun vauva on syntynyt :) Ei kukaan voi olla heti valmis. Itse en ole lähelläkään sitä. Tsemppiä alun odotukseen!! Ite oon reilul 14 viikolla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet löytänyt tänne :) Tässä jännityksellä kyllä laskeskellaan viikkoja ja etenkin odotellaan tuota 12. viikon rajapyykkiä. Onnea hirmuisesti myös sinulle odotukseen! <3 -A-

      Poista
  2. Go go A, lisää hapankorppuja kehiin! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Minttu! :D Meillä ei hapankorput ja luomuherätyskello aamut oo heti loppumassa x)
      -HC-

      Poista