torstai 28. marraskuuta 2013

Hyvä olo ja hassu maha

Tänään on ollut mielenpäällä erityisesti se, miten minulla on ollut ihmeellisen hyvä olla viimeiset kaksi päivää! Olen oksentanut viimeksi maanantaina ja välillä tietysti heikottaa, mutta sekin on sellaista hallittavaa oloa. Eli oikeastaan kaikki on ihan loistavasti ja nyt pitäisi osata nauttia! Ja olenkin nauttinut ja jaksanut puuhastella kaikkea kotona. (Vaikka välillä iskeekin pelko oireettomuudesta, että kaikki ei ole hyvin.)

Meitä naurattanut asia on mahani iltaturvotus. Silloin se ei tosin hirveästi naurata, jos täytyy olla poissa kotoa ja housut jalassa. Maha nimittäin paisuu melkein kaksinkertaiseksi! On hirveän söpöä tutkiskella tätä massua ja HCkin voi sitä konkreettisesti paijata.
Mutta oletteko kellään nähneet tällaista rv 9+3???


Tämä siis eiliseltä juuri ennen nukkumaanmenoa.



-A-

4 kommenttia:

  1. *Reps* :'D mulla kans iltaturvotusta, mut ei ehkä noin paljoa kuitenkaan. Täytyykin ottaa aamu- ja iltakuvat niin huomaa ehkä paremmin eron :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää turvotus on kieltämättä aika massiivista! :D Vois itsekin ottaa "ennen ja jälkeen" kuvat :) -A-

      Poista
  2. Mua turvotti ihan kamalasti aina iltasin viikoilla 8-10 niin, etten kyennyt syömään mitään. Se oli niin tuskasen tuntuista kun mahasta kasvoi iltaisin oikea pallo! Yhtenä iltana löin mittanauhan vaimon käteen ja käskin mitata mahan ympäryyden. Seuraavana aamuna käskin tehdä saman, jotta omin silmin näki sen, minnkä minäkin: mahan ympäryysmitta heitti kymmenen senttiä! Onneksi tuo turvotus ei kestänyt kauaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua turvottaa kyllä vieläkin viikolla 12, vaikkakin satunnaisemmin. Harmittaa, kun me ei mitattu tuona iltana! Ois voinut tulla hyvät lukemat! :D -A-

      Poista