perjantai 29. marraskuuta 2013

9+

Taas on viikkopäivityksen vuoro. A on tämän viikon loppu puolella voinut paremmin, kuten itse jo edellisessä päivityksessään kertoi. Hyvän olon tunne luonnollisesti merkitsee myös sitä, että minulla on ollut mukavampaa :D Yhtä vuoristorataa tuo oleminen tuntuu kuitenkin olevan. A:n  ei olisi kannattanut hyvällä olollaan paljolti leijua, kun eilen illalla oli taas kaulailemassa posliinia. Itse kiikutin auliisti vesilasia ja tiedustelin mitä rakkaani haluaisi minun kaupasta tuovan. Se on jännä kuinka elämä yllättää. Joskus vuosia sitten loin mielikuvia siitä kuinka itse olisin raskaana ja juoksuttaisin miestäni voidessani huonosti, ja nyt itse olen "juoksupoikana" ja vielä vapaasta tahdostani.

A on jaksanut puuhailla kotona enemmän kuin aiempina viikkoina. Eilen kun tulin kotiin oli kotiimme tullut JOULU!! Marraskuussa.. Huoh. Ovikranssi, joulu(talvi)valot, joitakin koriste-esineitä ja piparimuotit pöydällä. Itse en ole muutamin vuosiin joulusta pahemmin innostunut, enkä ole ikinä omaan kotiini joulua laittanut. Viime jouluna A toi joulun kotiini, ja niin se tänäkin vuonna tulee yhteiseen kotiimme. Ehkä innottomuuteni joulun suhteen juontaa juurensa lapsuuteeni. Lapsuuteni joulut olivat mahtavia! Olimme koko perheen kesken isovanhempieni luona ja tapasimme sukulaisia. Isovanhempieni kuoltua jouluperinteet katkesivat, tietty ajanjakso oli tullut tiensä päähän. Näin ollen joulufiilis on puuttunut, ja olen sisuksissani päättänyt löytää joulun uudelleen kun itse saan lapsia. Viimeistään ensi jouluna tilanne on toinen. Odotan innolla!

Viikonloppuna tiedossa kavereiden näkemistä pikkujoulujen muodossa, ja missiona ottaa taas kasvavasta masusta muutama kuva. Hyvää viikonloppua kaikille!


iPhone: Hello Baby Pampers sovellus
-HC-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti