lauantai 2. marraskuuta 2013

Parisuhdeaikaa

Viime aikoina välejämme on kiristänyt yhteinen aika. Sitä on ollut ihan riittävästi, mutta lähinnä olemme keskustelleet siitä, mikä on yhteistä aikaa. Onko yhteinen aika sitä, että istutaan vierekkäin sohvalla? Vaikka välissämme jököttää läppäri, käteen on liimattu puhelin tai jos minkäkin asian vuoksi pomppataan edestakas. (Ja voihan hormoonit, kun ne tekee tästäkin paljon vaikeampaa)

Eilen siis melkein hihkuin kotona yksin ääneen, kun muutosehdotukseni oli HC:nkin mielestä hyvä idea!! Tein meille viikkokalenterin, johon merkkasin vakiot menot. Haahuilevat have to do- jobit kirjasin aina tietylle päivälle. Niin ei tule liikaa yhdelle, kun kaikki kasaantuu.
Kirjasin itselleni pyykkipäivän maanantaille ja perjantaille, kun HC on töissä. Yhteisen koko viikon ruokaostosruljansin torstaille, lauantaille siivouspäivän ja sunnuntaille vieras ja kyläilypäivän. Sen lisäksi myös tietysti harrastukset ja urheilut päälle. Kun olosuhteet elävät, täytyy silloin myös tekemisien joustaa tietenkin.

MUTTA se tärkein <3

Alustavasti joka perjantaille on sovittu aikaa 2-3 tuntia ihan kahdestaan ilman puhelimia, tietokoneita, vieraita tai kotitöitä. Jipii!

Tarkoitus on, että kummallakin on käytössään kuussa n. 20e. (Kokeillaan mihin se riittää) Vuoroviikoin suunnitelemme tämän yhteisen ajan toisen huomioon ottaen. Vielä ainakin kolme viikkoa sunnitelmiimme kuuluu Vain Elämää -ohjelma, mutta sen jälkeen pääsemme kunnolla vauhtiin.
Tekeminen voi olla vaikkapa vain tv:n tai elokuvan katsomista, ulkoulua, urheilua, viihdettä, Pitsaa, yhteinen askarteluhetki. Ihan mitä vaan! Vinkkejä voi jättää alle :D

Mikä tärkeintä, olisi tätä hienoa jatkaa tätä myös lapsen syntymän jälkeen. Vaikka kerran kuussa, jos mahdollista. Silloin lapsen voisi jättää mummolaan hoitoon ja keskittyä parisuhteen hoitamiseen. <3 Onnellinen äiti jaksaa paremmin :)

-A-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti