lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tv tärppi

Eilen tv1:sen Inhimillisen tekijän aiheena oli "Epätavallinen tavallinen perhe". Ohjelmassa keskustelemassa sateenkaariperheydestä Anna Flinkkilän vieraina olivat vasta isäksi tullut kansanedustaja Jani Toivola, sateenkaariperheessä kasvanut Sanna Marin ja viisi lapsisen sateenkaariperheen äiti Seija Holm. Mielestäni ohjelma oli hyvä ja keskustelusta nousi esiin tärkeitä pointteja. Sateenkaariperheet elävät ihan tavallista ja normaalia elämää, siinä missä heterotkin perheineen. Sateenkaariperheiden lapsista ei kasva sen vinoutuneempia kuin muidenkaan perheiden lapsista.

Henkilökohtaisesti pidän Jani Toivolaa jotenkin äärimmäisen suloisena ja sympaattisena ihmisenä. On hienoa, että hänen unelmansa isyydestä on toteutunut. Hän puhui myös hienosti siitä kuinka biologialla ei merkitystä siihen, että kuinka lastaan voi rakastaa ja kasvattaa. Näin minäkin ajattelen. 

Tahdon2013- kampanja nousi esiin tuossakin ohjelmassa, eikä suotta, koska se sisältää paljon asiaa perheiden oikeuksista. On jotenkin hienoa nähdä kuinka fiksut ja tasapainoiset ihmiset ovat puhumassa puolestamme ja tekemässä hyvää. 

Kannattaa katsoa!  :)

-HC-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti