keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

100 blogitekstiä + haaste

Maha kasvaa ja samalla blogimme on saanut paljon uusia käviöitä.  :)  Nyt on sadannen postauksen vuoro! Kiitos kaikille, jotka ovat käyneet meidän kirjoituksiamme lukemassa. Toivottavasti tulette jatkossakin. Blogi sai alkunsa viime vuoden syyskuussa perhehaaveiden myötä. Toiveemme on kovaa vauhtia toteutumassa ja kolmen kuukauden päästä tapaamme syntyvän tyttäremme.  Tunteet ovat vaihdelleet ääripäästä "En malta odottaa, syntyisipä se huomenna." ja "Apua, meille tulee vauva! Tarvitaan lisää sulatteluaikaa!" Suurella rakkaudella kuitenkin odotamme esikoistamme. <3

Nyt heitämme pallon vuorostaan teille meidän lukijat! :) Ihanasti on kommentteja tullut, mutta tiedämme että teitä on siellä enemmänkin.

Haastamme siis kaikki kävijät viskaamaan meitä kysymyksellä tämän postauksen alle. Lupaamme julkaista kaikki kysymykset ja vastata niihin myös.  Kysymyksiä saa esittää kaikesta maan ja taivaan väliltä. Onko jotakin mitä olet aina halunnut kysyä esimerkiksi naisparilta, raskaudesta tai blogista? Vastaamme jonkin ajankuluttua kaikkiin kysymyksiin uudessa postauksessa.

Myös rakentavaa palautetta toivomme blogin kehittämistä varten. Risut ja ruusut kehiin! :)


-A&HC-

11 kommenttia:

  1. Ihana et jaksatte kirjoitella. Haluaisin kuulla nimipohdintaa. Onko tulokkaalle jo nimi tiedossa? Oliko nimimaut samanlaiset? Onko valinta ollut vaikea? -Gertrude

    VastaaPoista
  2. Mua kiinnostaa missä päin asutte?

    VastaaPoista
  3. Iso kiitos blogistanne ja tärkeästä vertaistuesta! Täällä myös yksi naispari vauvahaaveen äärellä. Ensimmäinen inseminaatio klinikalla takana (ei valitettavasti tärpännyt ihan heti) ja toista kohti ollaan toivottavasti ensi viikolla, toivottavasti paremmalla onnella, menossa. :) Itseäni kiinnostaisi tietää vähän teidän rakkaustarinan synnystä; missä ja miten tapasitte ja rakastuitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidämme peukkuja pystyssä seuraavaa inseminaatiotanne ajatellen, tsemppiä! Kiitos kysymyksestäsi, vastaamme erillisessä postauksessa siihen sitten :) -HC-

      Poista
    2. Mahtavaa, odotan innolla! :) Ja kiitos peukuista!

      Poista
  4. Kumpi teillä kokkaa? Vai laittaako molemmat ruokaa? :)

    VastaaPoista
  5. Mikä jännittää eniten lapsen saamisessa? T. Toinen odottava äiti

    Ja sitten vähän palautetta: Tykkään todella paljon lukea kuulumisianne, harmittaa vain kirjoittelun vähäisyys ja pitkätkin tauot, vaikka toki ymmärrän, että elämä on niin paljon enemmän kuin blogiin kirjoittelu, ja että työt/kaikki muu vie aikaa. Meinaan vain unohtaa bloginne, kun voi mennä monta päivää ilman kuulumisia, niin siinä sitten tavallaan jättää tarkistamatta ja lopulta blogi jää pimentoon.

    Olette kuitenkin ihanan avoimia ja lämpimiä persoonia, ainakin näin blogin perusteella, ja jännitän kovasti puolestanne vauvan syntymää, oma laskettu aikani kun on vasta syyskuussa! Kaikkea hyvää ja ihanaa kevättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestäsi ja iso kiitos palautteesta :) Meitä harmittaa myös, että päivitys välit ajoittain venähtävät. Toisinaan ei ehdi ja välillä iskee kirjoitus inspiraatio lama, eikä tiedä mitä kirjoittaisi. Hyvä puoli blogin pitämisessä yhdessä on siinä, että toinen voi kirjoittaa jos toisella ei raksuta. Yritämme kirjoittaa blogia leppoisalla otteella omaksi ja muiden iloksi ilman paineita :) Pyrimme kuitenkin tämän palautteen innoittamina kiinnittämään huomiota tasaisempaan päivittämiseen :)

      Onnellista odotusta ja mukavaa kevättä myös sinulle! :) Ja muista käydä meitä lukemassa ;)

      -HC-

      Poista
  6. Missä iässä tajusitte että ette ole heteroja? Onko teihin koskaan suhtauduttu paheksuvasti?

    kiitos kun saa kysyä :)

    VastaaPoista
  7. Parhaat puolet toisissanne?

    VastaaPoista
  8. Vilahditteko Erilaiset äidit -ohjelmassa? Kerran oli naispari saamassa lasta ja sit ne tapas toisen parin, joka suunnitteli perheenlisäystä myös. Heti tuli mieleen et voiskohan noi olla ne siitä blogista..;) kiitos mukavasta ja iloisella elämänasenteella kirjoitetusta blogista!

    VastaaPoista