sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Noin yhdeksässä kuukaudessa

Palataan hieman ajassa taakse päin.. Palataan viime kesään. Tuolloin puhuimme A:n kanssa, että voisimme aloittaa valmistautumisen perheen perustamista ajatellen. Kesän prideillä kävimme jossakin perheestä haaveilevien alkutaipaletapaamisessa ennen bilettämistä. Ilmoitin meidät perhevalmennus kurssille, kun olimme junassa rättipoikki väsyneinä matkalla festareilta hippaloimasta kotiin. Elämä oli tuolloin hyvin erilaista, eikä meillä ollut aavistustakaan kuinka elämämme tuleekaan muuttumaan. 

Loppu kesästä löysimme luovuttajamme ja jo elokuussa teimme ensimmäisen inseminaation. Kaikki sujui nopealla tahdilla, mutta se ei meitä haitannut sillä perheen perustaminen yhdessä oli suuri haaveemme. Syyskuussa blogi sai alkunsa ja tuolloin tehtiin toinen inseminaatio. Lokakuussa koitti kolmas inseminaatio ja tuon jälkeen A kirjoitti seuraavasti: "Tässä kierrossa ei ole mikään mennyt kuten aiemmin. En ole tuntenut niin selvästi kroppaani ja sen viestejä ovu-kierrosta. Tänään siis ovutesti näytti heikosti plussaa ja on kierron 12. päivä. Luovuttaja tulee käymään vielä uudestaan huomenna aamupäivällä. Ei ole kyllä pienintäkään toivoa tälle kierrolle. Jotenkin tämä flunssa ja outo ovis saa skeptiseksi." Tuon jälkeen minä kirjoitin tekstin onnenkalusta ja vitsailin, että sillä tulee onnistuminen ja kirjoitin vielä tekstin Napakymppi?, jossa kirjoitin seuraavasti: "A kirjoitti aiemmin ettei hänellä ole suuria odotuksia tälle kierrolle, itselläni tunne on tällä kertaa erilainen. En tiedä miksi, mutta näin on. Saapi nähdä kuinka tällä kertaa käy.." Ja niin siinä kävi, että lokakuun puolivälissä saimme positiivisen testi tuloksen. Se oli jotenkin ihan uskomatonta, ei sitä osannu oikein käsittää. Tuolloin tuntui, että vauvan syntymään on ikuisuus. Nyt vauvan tulo on jo tosi lähellä ja kummasti tuntuu aika menneen kuin siivillä. Monenlaista uutta on koettu niin hyvässä kuin pahassa, ja tullaan kokemaan. Odotan innolla!

Tätä postausta kirjoittaessani luin meidän vanhoja kirjotuksia täältä, oli aika hupaisaa :D Kaikkea sitä! 

Me toivotellaan kaikille mukavaa viikonvaihdetta ja aloitellaan raskausviikko 35+. :)

-HC-

6 kommenttia:

  1. On ollut kiva lukea teidän vauvaprojektiajatuksia, ja tutustua teihin samalla :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun oot käynyt lukemassa ja ihan mahtavaa, että ollaan saatu tutustua myös teidän perheeseen :) -HC-

    VastaaPoista
  3. Aika kuluu lopulta todella nopeasti ja välillä tuntuu, että juurihan sen testin teki. Välillä aika on mennyt hitaasti, välillä todella nopeasti. Myös koen kasvaneeni 9 kuukauden aikana ihmisenä paljon.

    Nyt sylissä maailman ihanin vauva ja nyt se aika vasta menee nopeasti. Nauttikaa pikkuisesta, jo viikossa kahdessa pieni kasvaa paljon <3

    VastaaPoista
  4. Mäkin täälä innokkaana lukiana odotan taas uusia bostauksia ettei töis tuu liian tylsää :D hienoo on ollu lukee teidän onnistumisia ja tutustua teihin tän kautta :) oikein mukavia odotuksien aikaa ja peukut pystyssä odotan kuinka on mennyt sit kaikki :) Hyvää kesään alkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmitus, kun ei olla keritty/jaksettu päivittää! Kiva, kun olet silti jaksanut odottaa uusia kuulumisia :) Hyvää kesän alkua sinullekin!! -A-

      Poista