tiistai 3. kesäkuuta 2014

Turha lääkäri

Hei taas kaikki! Ompa mennyt aikaa viimeisestä päivityksestä! Viikkoja meillä nyt 36+. Täytyy sanoa, että on tapahtunut paljon ja sitten ei yhtikäs mitään. :D Meillä on käynyt paljon ihania vieraita ja olemme laittaneet kotia vauvantulokuntoon. HC oli järjestänyt minulle ihanat maisterijuhlat salaa ja meillä oli tupa täynnä yllätysvieraita. Koiramme söi ilmeisesti myrkyttäjän jättämän makupalan puistossa ja pikku ressukka joutui tiputukseen ja lääkekuurille. Nyt ollaan jo paremman puolella, mutta kyllähän tuo säikäytti. Kaikkea pientä säätöä siis koko ajan.

Oma olo on ollut melko tuskainen viime viikosta lähtien. Sen vuoksi ei ole paljon jaksanut muun hässäyksen lisäksi päivittää blogia. Vauvalla on ahdasta, mutta hän liikkuu todella paljon. Pieni on vieläkin mielestäni poikittain ja yrittää kovasti räpistellä paikalleen siinä onnistumatta. Kovaa hittiä tulee kylkiin ja muutenkin paikkaan jonne ei todellakaan toivoisi. Muutamana iltana kyynel silmässä menty nukkumaan, kun olot ovat niin tukalat. Supistuksia tulee usein. Ei kovin kipeitä kuitenkaan vielä. HC  auttaa kengät jalkaan ja nostelee tippuneita tavaroita :) Levätä täytyy usein ja autolla kulkea lyhyetkin matkat.

Eilen kävimme lääkärissä, jota olin odottanut epäselvän tilanteen selviämisen vuoksi. No, meitä vastassa oli iäkäs neuvostolaistyylinen naislääkäri. Hän ei paljon HCtä noteerannut. Minulle puhui vain asiallisia. sisätutkimus ei onnistunut, koska  muka en antanut tutkia.(?!?). Hän ei osannut mahan päältä käsin tunnustella miten päin lapsi on. Ultralaitekaan ei toiminut. Olipa fiasko! No ainakin saimme lähetteen synnytyssairaalaan synnytystapa-arvioon.

Huomenna on siis tuo sairaalakäynti ja samalla lasta yritetään kääntää mikäli tarvetta on. Jos lasta ei saada käännettyä, niin ilmeisesti sitten varataan jo sektioaikaa. Vähän jännittää..

Kovasti sitä jo odottaa meidän pienen näkemistä. Se tuntuu todella utopistiselta.. <3

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti