keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Lääkärissä ja kotona

Pääsimme lisälääkärikäynnille ennen aikaisten synnytysviitteiden vuoksi, josta eilen kerroin. Lääkäri tutki, ultrasi ja halusi tutkia uudelleen. (Ei ollut kauhean herkkua nuo tutkimukset!) Kommentit olivat hiukan ristiriitaisia, mutta selvisi, että synnytys ei ole vielä käynnistynyt ja se on pääasia. Lapsi on myös edelleen poikittain  ja kiinnittänyt kohdun suulle jotain ihan muuta kuin päänsä. Voimme vain arvailla onko se polvi, jalka vai käsi. Käynnin lopuksi lääkäri kielsi minua supistelematta kahteen viikkoon :D Helpommin sanottu kuin tehty!

Kotona olemme nyt puuhailleet kaikkea. Erittäin huonosti nukutun/ valvotun yön jälkeen heräsin aamulla siihen, että HC soitti minulle. Olin aivan pöllämystynyt, että miksi se soittaa minulle keittiöstä?! Tämäpä olikin jo kaupassa ja kyseli mielipidettäni pyykkikoriin. Sieltä hän saapui kohta kotiin tarpeellisten hankintojen kanssa uusi lippis päässä. Aamun 10 ensimmäistä asiakasta olivat saaneet kaupasta lahjaksi remonttilippiksen... :D 

HC on puuhaillut parveketta kesäkuntoon ja asensimme sinne ompelemani verhot. Parveke on kesäisin todella kuuma ja toivomme tämän auttavan asiaa, koska haluaisimme nukuttaa pikkuista vaunuissa siellä. Olemme pesseet pyykkiä valmiiksi ja nyt on se HCn hankkima kestovaippa/vauvanvaate pyykkikorikin kotona. Ostimme myös varalle muutaman pienen kertaköyttövaipan, jos kestoilu ei heti jostain kumman syystä onnistukaan. Kävimme myös eilen äänestämässä. Sairaalalaukku on nostettu esille ja jotakin sieltä jo löytyykin.

Tällaista pikkupuuhastelua täällä. Ei lopu ihan heti kesken :)

-A-

3 kommenttia:

  1. Meillä kestovaippailtiin pari viikkoa, kun päästiin sairaalasta kotiin, ja sitten parin viikon tauon (iho herkillä pyllyssä..vauvalla siis :D) jälkeen jatkettiin taas. Kestovaippailu on oma taiteenlajinsa, joka alkuun ei meillä ainakaan sujunut ollenkaan niin hyvin kuin sen oli teoriassa suunnitellut. Joten jos teillä tulee yhtään mitään kysyttävää siihen liittyen niin meiltä saa kysyä. Itse en kehdannut kavereilta ihan kaikkea siihen liittyvää kysellä, koska kysymykset oli omasta mielestä tyhmiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että teiltä saa kysyä jos jotakin tulee mieleen :) Meillä on hankittuna montaa erilaista kestovaippamallia eikä tiedetä vielä kuinka kaikki tulevat toimimaan ja mitkä soveltuu meidän käyttöön.

      Poista
    2. Yksi ongelma aloittelevilla kestovaippailijoilla meidän perhe mukaanlukien lienee juuri se, että vaippoja löytyy jos jonkinlaisella tekniikalla, ja voipi olla aika vaikeaa siinä meressä alkuun uiskennella. Tietoa olevinaan on hyvin paljon nettikin pullollaan, mutta vauvatkin on hyvin yksilöllisiä kestovaippailijoita niin vähintään vertaistuki on hyvä olla olemassa jos tulee tenkkapoo :) Melkein toivon että pääsisin auttaan jotakuta, koska on tosi palkitsevaa kun kestoilu lähtee sujumaan :)

      Poista