lauantai 3. toukokuuta 2014

Treffit + viikonloppua

Me oltiin eilen pitkästä aikaa treffeillä. Junailtiin Helsinkiin yliopistolle palauttamaan A:n gradua varten lainattuja kirjoja. Lupasin lähteä kantamaan kirjat, koska niitä oli aikasta monta enkä halunnut A:n niitä kantavan yksikseen. Ajateltiin, että samalla reissulla gradun valmistumisen kunniaksi käymme leffassa ja syömässä.

Vaimoni valitsee nykyään lapsi- ja vammaisystävällisen vaihtoehdon :D

Kävely yliopiston kirjastolle ja siitä Kinopalatsille oli A:lle juuri hyvin mitoitettu matka. Silläkin lyhyellä matkalla supisteli ja välillä pysähdyttiin puuskuttamaan. Hieman leffaan mentäessä jännättiin kuinka A pystyy istumaan yli kaksi tuntia, ja etenkin sitä että pärjääkö A ilman wc-käyntiä tuon ajan. Erävoitto! Leffa pystyttiin katsomaan ilman keskeytyksiä.

Leffan loputtua mietittiin ruokailupolitiikkaa ja päädyttiin junailemaan kotiin päin, ja menimme kaupunkimme paikalliseen ravintolaan syömään. Oltiin aika hurjia, sillä istuimme "baarissa" jopa puoli yhteentoista saakka. Oli virkistävää viettää aikaa yhdessä vähän muuallakin kun kotosalla oleillen.



Tänään ollaankin treffailun vastapainoksi rennosti kotoiltu telkkaa katsellen, korttia pelaten, ruokaa tehden, pyykkiä pesten.. ja käytiin yhdessä pienen pieni kieppi pihallakin tallustelemassa kera koiran. On se vaan myönnettävä, että A:n kanssa kävely on nykyään enempi semmosta köpöttelyä.

A:n oma tarjotin
Kohta alkaa Euroviisujen esikatselmukset ja niitä pitäs katsella. A on intohimoinen Euroviisu fanittaja, itse katson niitä puoli väkisin. En nyt kuitenkaan viitsi raskaana olevalle vaimolleni pullikoida ;) heh

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

-HC-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti