torstai 8. toukokuuta 2014

Mammapakkaus

Kuukausi sitten kauan odotettu pakkaus saapui. Minä olin aivan pähkinöinä ja raahasin jopa laatikon yksin postista kotiin. Siellä odottelin sitten sormet syyhyten, koska HC tulee töistä. Yhdessä sitten avasimme ja ihastelimme kaikkea. Samana iltana kuitenkin huomasimme, että mun gradutiedostoille oli käynyt huonosti ja koko valmistuminen oli vaarassa. Tunnelma kääntyi huipulta maan rakoon ja samalla unohtuivat nämä ihanuudet laatikkoon. Olen niitä tässä valmistumishässäkän keskellä pessyt kaappiin ja nyt ajattelin kirjoittaa meidän fiilikset ihan teillekin asti. :)

Kaunis laatikko.


Kuva: KELA

Me ollaan tykätty pakkauksesta oikein kovasti! Pakkausta on arvosteltu sen värien vanhanaikaisuudesta ja liiasta retrofiiliksestä, mutta meille ne kävivät oikein ihanasti. <3 Todella paljon kaikkea, mikä tulee varmasti käyttöön ja vain muutamia turhakkeita. Toivottavasti vain vaatteiden koot sattuvat kohdalleen. Sen ainakin huomasimme, että kaikki valkoiset bodyt  olivat täsmälleen saman kokoisia, olipa koko 50 tai 60. Eli pakkauksesta on turha odottaa niitä ensimmäisiä pikkuruisia vaatteita, joilla tuodaan muru kotiin. Ennen kuin saimme selville lapsemme sukupuolen, mielestämme pakkaus oli todella unisex. Nyt kuitenkin pakkaus on meistä todella tyttövärinen. Hassua! :D


Alunperin haikailin kovasti viimevuoden siilipussin perään. Nyt olen kuitenkin aivan ihastunut näihin vekkuleihin apinoihin!! Tosi söpö!

Kevyttoppapuku näytti todella vaahtokarkin siniseltä Kelan ennakkokuvissa, mutta kotona se ei ollutkaan niin räikeä. Olemme saaneet vastaavan viimevuoden pöllöpuvun HCn ystävältä ja arvomme vielä kumman otamme käyttöön vai kummatkin.

Pakkauksen kestovaippojen tarpeellisuudesta keskustellaan joka vuosi. Meille tämä passasi todella hyvin, koska aiomme ainakin kovasti yrittää kestoilla. Vaippa vaikuttaa ihan pätevältä ja todistaa sitten käytössä kätevyytensä. Lukijamme muuten vihjasi, että vaipan valmistajan Facebook -sivuilla (Tots Bots Suomi) on kilpailu, josta voi voittaa kivoja palkintoja. Kilpailuun osallistutaan ottamalla kuva vaipasta käytössä.
Tämän vuoden uutuus: kuolalappu
Söpö lakanasetti!

Meidän kummankin Top3 ja ehdottomat lempparit! Ei ehkä ne tarpeellisimmat tuotteet, koska tämän kokoisia vaatteita meillä oli jo, mutta kuosit ovat meidän mieleen.

Näistä me myös tykättiin. :) Pieni raitapotkari, aurinkopotkari ja ihanan raikkaan värinen toppapuku.

Meidän kummankin inhokki oli outokuosinen ruokalappu. Eli aika pieni osa paketista :) Lisäksi tietysti turhakkeiksi jäivät kondomit. Harmaat ja valjunkeltaiset potkarit saattaavat myös jäädä käyttämättä.


Mistä te tykkäsitte ja mitkä olivat turhakkaita/inhokkeja? :)

-A-

2 kommenttia:

  1. Ihana pakkaus tämä uusi. Juuri mun mieleen. :) Lakanasetti, kestovaippa, kevyttoppapuku ja apinamakuupussi ovat mun lemppareita. Tykkään myös oranssiraidallisesta bodystä missä raidat aaltoilee ja viereisen kuvan käpybodysta :) Niin ja hyviä vointeja toivottelen!

    VastaaPoista