maanantai 27. tammikuuta 2014

Vauvakirja part 1

Olemme tutustuneet erilaisiin vauvakirjoihin, emmekä montaa löytäneet joka olisi voinut perheellemme sopia.

Askartelusta kun molemmat pidämme niin päätimme, että teemme vauvakirjan itse. Tilasimme kivan scrapbook kansion ja metsästimme vauvakirjaan sopivia sivuja ja muita härpäkkeitä. Materiaalia on nyt kertynyt ihan mukavasti  ja sisällöstäkin on suunnitelma powerpointilla tehty valmiita vauvakirjoja apuna käyttäen.






Sukupuu- sivu valmistui ensimmäiseksi. Se oli helppo tehdä tietämättä kumpi on tuloillaan ja meillä oli selkeä visio puusta kera omenoiden. Leikkasin vapaalla kädellä puunrungon, puun lehdistön ja irtolehtiä. Omenasta piirsin mallin, jonka mukaan operoin kaikki omput. Sitten kirjoittelin vapaalla kädellä nimet, syntymäpäivät ja edesmenneiden kuolinpäivät. Sukupuu sisältää meidät, meidän vanhemmat ja heidän vanhempansa. Enempää emme nähneet tarpeelliseksi puuhun mahduttaa.



Päivitämme lisää vauvakirjaan liittyen kun saamme jotakin aikaiseksi. Millainen on teidän vauvakirjanne? Onko tullut ahkerasti täytettyä vai unohtunut, käynyt tarpeettomaksi? Muilla vauvaa odottavilla ajatuksia, suunnitelmia? Olisi mukava kuulla :)

-HC-

ps. Vinkiksi: Oi Mutsi Mutsi bloggasi muutama vuosi sitten löytämästään vauvakirjasta, joka ei määritellyt perhemuotoa tai vanhempien sukupuolta. 

2 kommenttia:

  1. Todella hieno idea tehdä vauvakirja itse. Ja tuo sukupuu on oikeasti aivan ihana idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa ainakin mieleisensä mikäli meillä taidot riittää toteutukseen :D -HC-

      Poista