torstai 9. tammikuuta 2014

Joulu (huonoina) kuvina

Meillä on usein tarkoitus ottaa kuvia joka reissusta. Ihan oikealla kameralla. Kuitenkin mitä käteen jää on minun ja HCn iphone kuvat... Joululta sentään muutama parempilaatuinenkin. Tämä on asia jossa pitäisi terästäytyä. En haluaisi, että meidän lapsesta on ensimmäisiltä vuosilta vain pikselimössö kännykkäkuvia. Minun täytyisi myös opetella käyttämään järkkäriä, niin en voi laittaa koko vastuuta HCn harteille. Tässä siis joululomakuvat huonolla menestyksellä..


Vanhempani olivat toivoneet joululahjaksi vanhaa radiota. Olin jo luopunut toivosta, kun paria päivää ennen aattoa Fidalta löytyi tämä <3

Ompelukone lauloi kauniisti joululahjasurinaansa.

Lahjoiksi syntyi meikkipussukoita HCn siskoille ja äidille.


Olimme luvanneet viedä joulupöytään karjalanpiirakoita ja jälkiruokakakun.

Toinen on minun ja toinen HCn tekemä :D
Olin erossa lapsuuden perheestäni jo toista joulua. Siskoni laittoi tämän kuvan kotipuolesta.

Tämä kuva taas on meiltä jouluna..
Tähän väliin voisin kertoa joulua edeltävistä tunnelmista. HCn perhe ei oikein ymmärtänyt meidän kihlajaisuutista. Kaikki kuulemma tapahtuu niin nopeasti ja heidän on vieläkin vaikea käsittää kaikkea tapahtunutta. Minulle teki pahaa katsoa kuinka HC pahoitti mielensä, kun ei kukaan perheestä onnitellut. Olimme muutaman viikon hiukan hiljaisemmissa tunnelmissa kunnes oli tarkoitus mennä yhdessä anopin kanssa Juha Tapion kirkkojoulukonserttiin. Hän soitti ja sanoi, että meidän on puhuttava siitä kuinka siellä käyttäydytään. Hänelle on tulossa sinne paljon tuttuja. 

Tämä tietenkin tarkoitti sitä, että häntä pelotti, jos joku saa tietää meistä. Hän jo mietti lipunkin palauttamista. Kuitenkin sitten yhtä-äkkiä kaikki menikin paremmin kuin hyvin. Istuimme vierekkäin penkillä ja lauloimme, nauroimme, vitsailimme ja tietysti myös hiljennyimme kuuntelemaan Juhaa. Koko konsertti oli erittäin positiivinen kokemus ja tällä mielellä myös uskalsimme odottaa yhteistä perhejoulua HC kotipuolessa.

Anoppi oli laittanut kauniin kuusen. Muutenkin meillä oli hyvä ja lämmin jouluhenki koko talossa, vaikka jännitimme ensimmäistä yhteistä jouluamme. Tunsin kuuluvani osaksi perhettä ja se tuntui todella ihanalle. <3

Pukki toi paljon lahjoja. Hipsteriä jännitti ehkä eniten pukin tulo :D Olin mielessäni varautunut siihen, että en saa yhtään lahjaa. Olimme sopineet HCn kanssa, että kihlasormukset ovat ainut lahja toisillemme. Mukanani toin pieneltä kummipojaltani saaman lahjan, joten tiesin saavani avata ainakin yhden tärkeän paketin. Pelkoni osoittautui turhaksi! Sain ompelusakset ja silkkilankaa vauvan myssyä, tumppuja ja takkia varten. Saimme HCn kanssa paljon pariskuntalahjoja. Sähköhammasharjat, Pentikin parisängyn lakanan ja pussilakanasetit, Iittalan laseja, suklaata, lyhdyn, keittiötarvikkeita ja vaikka mitä.

Taitava pikku kummin rakas muru. <3

Jouluaamuna kävimme HCn vanhempien kanssa joulukirkossa. Sinne oli rakennettu kaunis seimi.

Tapaninpäivänä ajoimme pitkän matkan vanhmpieni luokse. Onneksi Hipsteri ottaa rennosti autossa. :)

Äidin jouluasetelma.

Porukoiden kuusen alla odotti meitä varten vielä muutama paketti. Saimme leffalippuja, siskoni tekemät korit, lakanasetin ja jotakin pientä. Olin toivonut, että ei ostettaisi lahjoja tänä vuonna. Sen sijaan vanhempani veivät meidät teatteriin ja ravintolaan syömään.
Äiti oli keksinyt meille hyvän kirjalahjan, jota olemme lukeneet iltasaduksi yhdessä ja erikseen.

Tulomatkalla oli hiukan ahdasta. Kerromme myöhemmin miksi ;)
-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti