torstai 23. tammikuuta 2014

17+

Viikkopäivitykset ovat hieman harventuneet, mutta asioiden rullaillessa suht samanlaisina eipä tuota raportoitavaakaan liiaksi asti ole. Aiemmin jo intouduin kertomaan uudesta työpaikastani, joka ilahdutti meitä molempia suuresti! :)

A ei ole oksentanut useaan viikkoon. Ajoittain A:lla on huonovointisuutta, joka sivusta seuraajan silmin johtunee pääosin pitkittyneistä ateriaväleistä. Välillä pitää muistuttaa, että olisikohan nyt jo aika syödä.

Vauva on alkanut liikkumaan aktiivisesti, eikä lainkaan tykkää jos A istuu huonossa asennossa. A:n lonkkia ja selkää särkee. Päänsärkyä on myös ajoittain ollut.

Maanantaina kun oltiin iltakävelyllä mun piti ensimmäistä kertaa ikinä hidastaa askellustani. A kun on ollut ripsakka kävelijä, ja itse aina juoksen perässä. A mietti, että pääseeköhän loppu raskaudesta liikkumaan lainkaan ja ihmetteli kuinka ihmeessä hänen hyvä ystävänsä paahtoi menemään ihan viime metreihin asti. Lohdutin lupaamalla ulkoiluttaa A:ta aktiivisesti.

Eilen A:n päänsärky paheni ja hänellä oli näköhäiriöitä. Pitkin päivää kuulostelin, et mikä meininki, meneekö ohi vai paheneeko. Kitaratunnilta kasin jälkeen kotiutuessani päätin soittaa naistentaudeille kysyäkseni neuvoa. Eihän siellä vastattu, ja aattelin et rimpautampa kotikuntamme päivystykseen. Kysyin et voisko A:n pissan stixata ja verenpaineen mitata ihan vaan varmuuden vuoksi. Mukava sairaanhoitaja sanoi, että tänne vaan. Niin me sitten mentiin ja kaikki oli okei, pientä verenpaineen nousua lukuunottamatta. Ja hyvä niin!

Täytyy toivoa, että päänsäryt pian loppuisivat ja kaikki muutoinkin menisi hyvin :)

Mamma ja masu


-HC-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti