perjantai 10. tammikuuta 2014

15+

Viikkopäivitystä eetteriin. Pieni breikki tuli kirjoittelusta, kun joululomalla ei käynyt mielessäkään, että olisi koneelle istahtanut. Oli mukava vähän nollata, mutta nyt on taas arki rullaamassa. Viikot kuluu, ja ihan huomaamatta raskauskin etenee.

A:n pahoinvoinnit ovat helpottaneet, oksentelua ei enää ole. Väsymystä ja päänsärkyä kyllä sitten senkin edestä. Toiset päivät ovat parempia kuin toiset, mutta onneksi niitä parempia on enemmän. Rinnat jatkavat entisestään kasvuaan (koska se kasvu oikein loppuu :D) ja maha kauniisti pyöristyy. Innolla odotan, koska vauvan potkut alkavat tuntua päältä päin tunnustelemalla.

Itsellä alkoi tiukka treenijakso joululoman päätyttyä ja se vie hiukan voimavaroja työpäivien jälkeen. Lisäksi sijaisuuteni nykyisessä työpaikassani päättyy, joten on uusi työkin etsinnän alla. Paljon on siis asioita vireillä. Onneksi on kesään kuitenkin aikaa, jotta saa asiat järjestykseen ennen vauvan syntymää. Koitan olla murehtimatta, koska asiat järjestyvät aina tavalla tai toisella. Lisäksi yhdessä A:n kanssa selviämme mistä tahansa :)


Hyvää viikonloppua kaikille! 

-HC-


2 kommenttia: