torstai 5. kesäkuuta 2014

Närästys

Eilisestä sairaalareissusta jäi hyvä mieli. Kätilö oli todella mukava ja kohteli meitä perheenä. Lääkäri oli asiantunteva ja huomasin, että näköjään sisätutkimuksenkin voi tehdä ilman runnomista ja kipua. Olin aivan valtavan helpottunut siitä, että vauva on jo paikoillaan. Koko kotimatka meni hymyssäsuin suuressa onnellisuuden tunteessa. Sieltä hän on tulossa! Tulisipa pian! :)

Monet ovat kertoneet olleensa kipeitä lopunalun edellä. Toivon, että oma tuskaisuuteni merkitsisi jo lähentelevää synnytystä. Kolmeen yöhön ei ole meillä oikein nukuttu. Päivällä sitten pienempiä pätkiä. HC ressukka heräilee rauhattomuuteeni vähän väliä ja hän lähtee aamuisin töihin silmät ristissä.

Eilen minulle nousi kuume ja karmea flunssa. Samoin uusina oireina ovat kuukautismaiset alaselkäkivut, sekä aivan jäätävä närästys. Päivisin kaiken vielä kestää, mutta yöllä ei olosta tule oikein mitään. Närästyksen takia parkeerasin itseni sohvalle kaikkien tyynyjen kanssa pystympään asentoon, mutta selkäkivut eivät taas antaneet olla. HC tuli viereeni kiikkustuoliin katsomaan tuskailujani. Ei kuulemma voi nukkua, kun toisella on niin huono olla.. Komensin hänet kuitenkin sänkyyn. Jonkun täytyy olla ajokunnossa ja suht järjissään, jos lähtö tulee. Googletin vielä yöllä tätä närästystä ja tästä oppineena söin kulhollisen jugurttia. Mielestäni se vähän auttoi. Jos jollakin muulla on samoja vaivoja, niin otetaan vinkkejä vastaan!

Tämän päivän missio on siis apteekki ja närästyslääke. Kyllä täällä on joskus saatava nukkua! :D

-A-

6 kommenttia:

  1. Rennie ja lasillinen maitoa auttoi ainakin mulla :D öisin se närästys on pahinta, mut sen kyl kestää ja loppuu synnytykseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rennietä hankittu! Toivottavasti auttaa. Onneksi jo loppu häämöttää! :) -A-

      Poista
  2. Kokemusta jäätävästä närästyksestä löytyy ja pelastus oli lääke nimeltä Omeprazol. Luonnonkonstit eikä Rennie auttaneet ollenkaan. Sain siskoltani vinkin sekä ko. lääkettä purkinjäännökset ja koska se toi avun heti ensimmäisen kapselin otettuani, kinusin neuvolalääkäriltä lisää. Vaiva oli niin inhottava ja alkoi mulla jo pari kk ennen laskettua aikaa, että kyllä tuo aika mukavan helpotuksen toi. Tsemppiä loppurutistukseen ja terkut puoliskolta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun olet löytänyt toimivaa apua! Mulla on nyt kaksi yötä mennyt hyvin Renniellä. Olen myös miettinyt syömisiä varsinkin ennen nukkumaanmenoa. Toivottavasti nämä riittää! :) Terkkuja myös sinne! -A-

      Poista