keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Eka kerta

Tänään me ekan kerran vaunuiltiin ja meillä oli myös eka neuvola. Pikku E on vielä kovin pieni, eikä ajateltu suuremmin vielä pariin viikkoon ulkoilla, mutta kun neuvola on tuossa ihan vieressä ja A:n on hieman tukala autossa istua niin päädyimme kärryttelemään. Olipahan säätöä se meidän lähtö :D Vauva heräsi hiukan ennen neuvolaan lähtöä ja tissitteli pikaisesti. Sitten olikin jo pieni kiirus ja meni itkuiseksi matka. Onneksi ei ollu pitkä matka ja pikkuinen pääsi pian uudelleen syömään. Meidän tyttö osaa kyllä kertoa, koska maitoa on saatava. Muutoin hän on tyytyväinen, eikä ole vielä ainakaan suuremmin itkeskellyt.

Neuvolassa kaikki meni kivasti. Vauvan paino oli noussut 100g ja painoa tänään oli 3080g. Iho on siisti ja heijasteet yms. oli ok. Oli myös kiva nähdä meidän omaa neuvolatätiä, joka on tosi symppis tyyppi ja oli aidosti kovin iloinen meidän puolesta. Seuraava käynti sitten on ensi viikolla.



Kotimatkalla pysähdyttiin ohikulku matkalla hakemaan eräästä leivontatarvikkeita myyvästä liikkeestä jäätelömuotit, joita olimme aiemmin käyneet kyselemässä ja nyt ne olivat saapuneet. Edellisellä kerralla mukava myyjä kysyi, koska vauva syntyy ja emmehän me osanneet sanoa. Nyt hän oli todella ilahtunut ja äimisteli kuinka A on liikenteessä, vaikka on juuri synnyttänyt. Vauvaa emme vaunuista esitelleet, mutta muutaman valokuvan näytin ihastelevalle tädille. Hän uskaltautui kysymään meiltä suoraan ja hieman kyllä pahoitteli kysymystään, että olemmeko me molemmat nyt sitten lapsen äitejä. Kerroimme asianlaidan ja hän oli kovin mielissään, että meillä on ollut mahdollisuus saada lapsi ja perustaa perhe. Oli hauska kuinka täysin tuntematon ihminen oli niin vilpittömän iloinen puolestamme.

Oli vallan hauska eka kerta vaunutella ja neuvolassa. Nyt tää äippä suuntaa vaipan vaihtoon ja A valmistautuu maitotarjoiluun :D

-HC-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti