tiistai 11. helmikuuta 2014

Äitiysmekko

Kerroin jo aiemmin, että olen välillä ollut pulassa kasvavan kroppani takia. Suurin osa entisistä käyttövaatteista on jo raivattu kaapista pois ja tilalle on tullut etenkin äitiyshousuja. Kotona pärjää löysissä collareissa ja trikoopaidoissa. Juhlavaatetus oli iso ongelma ja olenkin kaivannut siistiä trikoomekkoa äitiyssukkahousujen kanssa käytettäväksi.

Viime viikolle oli tiedossa kaksikin vähän juhlavanpaa hetkeä ja halusin säästää omaa ja HCn mielenterveyttä valitsemalla mekon jo etukäteen. Olin ajatellut käyväni Helsingin reissullani kahdenkirjaimen vaatekaupassa, koska siellä nyt vaan on aika edullista. Katselin netistä mammamekkoja valmiiksi ja huokasin, että kai noista nyt joku kelpaa. Googlettelin kuitenkin vielä muutakin tarjontaa ja törmäsin lapsenpäästäjän puotiin.

Huomasin, ettei sinne ole pitkä matka ja alennusyynnitkin vielä menossa. Liike oli aivan suloinen ja valikoima todella hyvä. Palvelu oli kerrassaan loistavaa ja minulle kiikutettiin sovituskoppiin kokoajan uutta mallia tai kokoa. Tämä tuntui ihanalta, kun olin jo valmistautunut ärsyttävään massaliikkeen sovitusrumbaan, jonne raahaudut kaikkien tavaroidesi, talvikamppeinesi ja sovitettavien kanssa. Sitten huomaatkin, että tarvitset toista kokoa tuosta ja tuosta, eikä apua ole saatavilla. Löysin ihanan mekon, joka on miellyttävä päällä. Se kelpaa arkeen ja vähän juhlavampaankin. 


-A-
p.s. Tämä ei ollut maksettu mainos!

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella kivalta mekolta, joka todellakin sopii arkeen ja juhlaan :)

    Löysin joulun jälkeen kirpparilta todella hyvät äitiysfarkut. Merkki (Seraphine) oli minulle ennestään tuntematon ja lähdin selvittämään heidän muita vaatteita. Kyseistä merkkiä myydään juurikin samassa puodissa! Tutkailin sitten verkkokaupan tarjontaa ja erityisesti mekkotarjonta oli mieleeni.

    Pitää ehkä suunnata keskustaan ja käydä paremmin tutkailemassa tarjontaa, Äitiysvaatteita en enempää hanki, mutta imetyspaitoja (laadukkaita) haluaisin pari. Lindexiltä on myös viikolla 10 tulossa äitiysvaatteita (vain verkkokauppaan) ja yleensä heillä on vähän laadukkaampia vaatteita kuin toisessa ruotsalaisketjussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän huono kuva mekonesittelyä varten tosin. Löytyy myös tuolta sivuilta. :) Kiva kun vinkkasit Lindexistä! En ollut tuota tiennytkään. Pitää käydä tutkailemassa :) -A-

      Poista