maanantai 9. joulukuuta 2013

Rakkausostokset

Meillä oli ihana pitkä vikonloppu rakkaiden ystävien ja kummipoikani kanssa, jonka vuoksi blogin päivittäminen sai hetken odottaa. Viikonlopusta kerromme hiukan myöhemmin lisää.

Vieraiden lähdettyä sunnuntaina suuntasimme lähikaupunkiin ostoksille. Tarkoituksena oli löytää joululahjoja, mutta myös käydä sovittamassa ja katselemassa sormuksia. <3

Kihlat ovat pitkään olleet meillä puheissa ja mielissä. Tiedän, että HC oli jo kerran miettinyt jotain kosintaylläriä. Tietämättäni kuitenkin pahoitin hänen mielensä kosintakommenteillani. Lopulta asia muuttui jo vähän meidän omaksi vitsiksi; "Kumpi tässä nyt kosii?" tai "Kohta tämä menee niin, että käymme maistraatissa päivää ennen lapsen syntymää."

Älkää käsittäkö väärin. Tämä oli meille iso asia! Tai sanotaanko, että rakkautemme on meille iso asia.  Olemme alusta asti puhuneet, että osaamme ja haluamme olla toistemme kanssa ilman sormuksiakin tai virallisia papereita. Minä olen ollut nuorena naimisissa ja HC kihloissa, joten sellainen uutuudeenviehätys ja ainutkertaisuus on mennyt. Tiedämme, ettei sormuksilla suhdetta kahlita tai pelasteta.

Halusimme kuitenkin sormukset. Kauniin asian, joka muistuttaa aina toisesta ja kertoo muillekin rakkaudestamme. Kävimme siis yhdessä, yhteisestä päätöksestä sovittamassa sormuksia. Aluksi halusimme todella erilaiset. Minä joko diana-mallisen sinisafiirisen tai ohuen timanttisormuksen. HC halusi paksun ja rouhean sormuksen. Valkokulta oli yhdistävä tekijä. Lopulta kuitenkin päädyimme lähes samanlaisiin sormuksiin. HClle tulee vain enemmän tummia kiviä ja minulle vaaleita. Meille on erilainen maku, mutta nämä olivat kummankin mielestä todella kauniit. <3

Emme aio hankkia rekisteröinnin tai suhteen siunaamisen yhteydessä toisia sormuksia. Jätimme kuitenkin sen mahdollisuuden mallia valitessamme, että ehkä joskus vaikka tiettynä vuosipäivänä voivat nämä saada seuraa. Sormusostoksien päätteeksi kävimme vielä ravintolassa syömässä.

Nyt sitten ollaan kihloissa! <3 Hyvä me! <3
Tosin murun sormus saapuu vasta viikon kuluttua :D
-A-

1 kommentti: