perjantai 13. joulukuuta 2013

11+ (Virallinen)

Vai yritti A kaapata mun viikkopäivityksen. Eipä onnistu! :D

Niin ne viikot vierii ja ensimmäinen kolmannes juurikin täyttymässä. Aika kuluu yllättävän nopeasti, vaikka välillä malttamattomana odottaa sen kuluvan nopeammin. A ei ole enää oksennellut entiseen tahtiin. Väsymystä ja selkäsärkyä päällimmäisinä raskauden ilmentyminä. Vatsa hieman pyöristynyt.

A odotti malttamattomana tämän päiväistä ultraa jännityksen ja pelonsekaisin tuntein. "Mitä jos siellä ei olekaan ketään?" "Mitä jos se on mennyt kesken, eikä me vaan tiedetä sitä?". Mä uskoin ja luotin, että kaikki on hyvin. Toki muakin jännitti, mutta ei pelottanu. Oon miettiny, että tuntemukset saattais olla kaiken suhteen hieman erilaiset jos itse olisin raskaana. Siksipä ei toisen tunteita parane vähätellä.

Ultrassa oli kaikki hyvin. A:n huoli kaikkine epäilyksineen kaikkosi. Pieni oikoi jalkojaan, heitti volttia ja vaikutti hyvin eloisalta. Sormet ja varpaat paikoillaan, ja pieni nöpönenä. (Tähän pitää kertoa eräs tarina. Olimme erään kerran ystäviemme kanssa viettämässä iltaa ja eksyimme karaokebaaariin. Siinä me A:n kanssa napotimme kaksin ja hengailimme, kun hieman päihtynyt mies henkilö tokaisi meille:"Teillä on aika nöpsäkät nenät". Tämän jälkeen kaverit ja me itse olemme muistaneet nöpönenä- kommentin.) Vauvalla on ihan yhtä nöpönenä, kun meillä molemmilla! <3

Rakkaus <3

-HC-



4 kommenttia:

  1. Voi ihana! :) Tuo on jotenkin konkreettinen tunne kun näkee pienen ensi kertaa. Ja miten valmis hän on sormineen ja nenineen jo noin pienenä!

    VastaaPoista
  2. Niin, se on ihan uskomatonta! Toinen on vain viisi ja puoli senttimetriä (+jalat) ja silti se on jo ihan ihmisen näköinen. Sillä on varpaat ja sormet, huulet ja hampaanaihiot! -A-

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kuulla, että teillä on kaikki hyvin! <3

    VastaaPoista