perjantai 6. joulukuuta 2013

10+

Viikko päivitystä eetteriin. A on voinut hyvin, pieniä heikotuksia lukuunottamatta. Niin hyvin, että vähän väliä epäilee onko raskaana lainkaan. Olen koittanut tsempata, että kyllä oot ja huoli on turhaa. Onneksi ensi viikolla on ultra niin pääsee todella kurkistamaan masuasukkia. Vähän jänskättää kyllä, sillai hyvällä! :) A on jaksanut myös entisestään jouluistaa kotiamme. Luulen, että tämä joulustaminen alkaa pikku hiljaa olla tapissaan :D

iPhone: Hello Baby Pampers sovellus


A taiteili oksista meille sisälle jouluisen koristeen
Yhtenä päivänä, kun tulin töistä oli A jättänyt lapun pöydälle ja pyysi minua ostamaan meille HIENOT suklaakalenterit. Olin nimittäin protestoinut, kun kaikilla muilla oli kalenterit ja meillä ei. Noh.. Eihän meidän Prismassa ollut enää valinnanvaraa vaan oli ostettava ne mitä jäljellä oli. A kysyi kotiin tullessaan, että onko tämä minun käsitykseni hienoista? Mitä mieltä olette, hieno eikö?

Ostamani Monsterit joulukalenteri

Mun onnekseni oli vain nelipäivänen työviikko. Oli nimittäin raskain työviikko sitten hetkeen. Töissä vaikeita asioita, joita ei osannut oikein jättää töihin vaan asiat pyörivät mielessä kotonakin. Sellaista se on kun ihmisten parissa tekee töitä, ja asiat koskettaa. Nyt on kuitenkin luvassa viikonloppu ja työasiat unohdetaan! Eilen saimme vieraaksemme Joensuun ystävämme puolivuotiaan A:n kummipojan kanssa ja he ovat iloksemme meillä koko viikonlopun! :) Tänään luvassa pipareiden leivontaa, hyvää ruokaa, Itsenäisyyspäivä vastaanoton seuraamista, saunaa.. Mukavaa viikonloppua kaikille ja Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Kätevä emäntäni tekaisi kinkkupiiraan vieraita ajatellen, maistui!
-HC-


2 kommenttia: