keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Tunteiden purkaus

Vieläkin tuo perjantainen ilouutinen tuntuu aivan utopistiselta! Olemme aivan onnessamme, mutta samalla yritämme muistuttaa itseämme, ettei mikään ole vielä varmaa.

Olimme sopineet, että jos plussaamme kerromme siitä heti rakkaimmille ystävillemme. Joku viisas sanoi, että kannattaa kertoa vain sellaisille joille haluaa keroa myös keskenmenosta, jos sellainen sattuu kohdalle. Mikä sattuma olikaan, että juuri nyt kokoonnuimme ympäri suomea viettämään yhdessä viikonloppua!! Minulle oli tärkeää saada kertoa asia kasvotusten. Ja nyt se onnistui vielä kaikille samaan aikaan!

En oikein vielä itsekään tajunnut, mitä oli tapahtunut. Mietin koko ajan miten otan asian puheeksi. Se olikin yllättävän vaikeaa. Yritimme saada illallisen nopeasti valmiiksi nälkäisille matkalaisille. Mukana mökillä oli kaksi alle viisikuukautista vauvaa, joiden toimesta vanhemmat olivat suuresti työllistettyjä. Sen lisäksi viimeisellä pariskunnalla on touhukas kaksivuotias. Eli säätöä riitti eikä hiljaista hetkeä ei ihan heti mökille saavuttuamme tullut. :D

Katselin HC:tä merkitsevästi silmiin, että joko nyt?
Lopulta päätin, etten jaksa enää odottaa. Ilmoitin, että meillä olisi hiukan asiaa. (Taisi olla muutamalla vielä illallinenkin kesken, mutta olimme kuitenkin kaikki samassa tilassa)
Minua rupesi kamalasti itkettämään, enkä saanut sanaa suustani. Sanoin HC:lle, että kerro sinä. HC huikkasi iloisesti kaikille, että meillekin voi tulla tällainen ja nosti vauvaa sylissään ylöspäin.

Taisi tulla aika monta aukinaisena jomottavaa leukaa ja kymymyksiä: Mitä? ja Oikeastikko??
Joku ilmoitti olevansa aivan shokissa. Sitten tuli onnitteluryöppy. Minulla olivat silmät ihan sokeina kyyneileistä, enkä enää edes tajunnut ketä kaikkia olin halannut.. Sain soperrettua vastauksen kysymykseen, miten tuore asia tämä on.

Pieni kaksivuotias tyttönen hämmentyi kovasti tästä tunteiden purkauksesta ja kyseli miksi A itkee. Äitinsä yritti selittää, että A vain on niin onnellinen.

Onnea on rakkaiden ystävien tuki! <3

Muutama kuva viikonlopulta


-A-

3 kommenttia:

  1. Yksi höperö täällä pyyhkii liikutuksen kyyneleitä silmistään. On suuri onni saada jakaa noin ihana ja hieno asia tärkeimpien ja rakkaimpien ihmisten kanssa. Edelleen suuresti onnea teille. <3 On ihana saada lukea näin kauniista kokemuksista.

    VastaaPoista
  2. Shokissa :D Onneksi ei kukaan tukehtunut onnesta! <3 - Mutsi mualta

    VastaaPoista