torstai 10. lokakuuta 2013

Kampaajaa ja kirppistä

Tänään meillä oli kampaajapäivä. Kävimme laittamassa päät kuntoon ystävän kotona. Nyt taas hetken kelpaa kulkea. :)

Samalla reissulla kävimme myös pyörimässä ostoskeskuksessa katselemassa HC:lle uusia lenkkareita, jotka onneksi oikein hyvät löytyivätkin, mutta myös muuta vaatetusta. Itse olisin halunnut jonkun ihanan ja runsaan syysneuleen. Minulle tuli kuitenkin melkein paha olo siitä aleakryylihöttö-määrästä. Kaikki näyttää kivalle mallinuken päällä, mutta totuus paljastuu soviuskopissa. Vaatteet tuntuivat kamalalle ja istuivat huonosti.

Käyn paljon kirppiksillä. Melkein kaikki vaatteeni ovat sieltä. Jos ostan uutena, ostan myös sitten mielelläni jotain vähän kalliimpaa ja kulutusta kestävää. Kenkiä olen harvemmin pystynyt tarpeeksi laadukkaita kirppikseltä hankkimaan. Tänäänkin päiväni pelasti kotimatkan kotikirppis-reissu. Kaikkea mukavaa vaatetta löytyi pikkurahalla. Sieltä voi ostaa vähän henkkamaukkaakin, sillä onhan hinta-laatusuhde kohdallaan.

Toivoisin myös, että lapsemme kohdalla voisimme löytää paljon käytettyä pienen tarpeisiin. Jos ostamme pääosin kirppistä ja kierrätettyä, ei tarvitse sitten jonkun uuden ja kalliin, mutta ah niin söpön ja ihanan tuotteen kohdalla miettiä, että raaskiiko sen hankkia. Haluaisin myös, että meillä voitaisiin käyttää tai ainakin yrittää käyttää kestovaippoja. ( Kertakäyttövaipan maatuminen kestää pahimmassa tapauksessa 500 vuotta ja yksi lapsi käyttää vaippoja noin henkilöauton kokoisen kasan verran..) HC:n taivuttelu käynnissä :D

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti