maanantai 21. lokakuuta 2013

Me ollaan raskaana!

Huh! Vieläkin tää tuntuu ihan uskomattomalta. Kuinka meitä onkaan voinut kohdata tälläinen onni..

Ajattelin, että voisin kertoa tarkemmin mitä perjantaina oikein tapahtui.. Lähdimme tosiaan haamuviivalla viettämään mökkiviikonloppua ystäväperheiden kesken 400km päähän kotoa. Mukaan otimme yhden samanlaisen testin (yksi viiva= neg. kaksi viivaa= pos.). Autossa mietimme, että mitäs jos sekin näyttää haaleaa viivaa, emmekä vieläkään uskalla ajatella, että kyllä se nyt sitä on..
Päätimme ostaa Clearblue digitaalitestin, koska se ei jättäisi ainakaan tilaa arvuuttelulle joko tai. (Voi näyttää plussan jo 4 päivää ennen kuukautisten alkamista.) A näppäränä soitti matkalta pieneen apteekkiin lähellä määränpäätämme ja tiedusteli olisiko siellä testejä. Yksi ainut kappale löytyi hyllystä ja A teki varauksen. Ajomatka sujui rattoisasti, kun mietimme että kummin tässä nyt käy ja jos käy niin tai näin, niin mitäs sitten..

Pääsimme perille ja A lähti hakemaan testiä. A huikkasi mennessään: "Mieti sillä aikaa missä on vessa".. Mieti siinä sitten vieraalla paikkakunnalla, että missä on lähin vessa :D 

Suuntasimme lähimpään K-Markettiin, sillä meidän oli tarkoitus ennalta laaditun listan mukaan tehdä viikonlopun ruokaostokset koko porukalle. Kassalta A haki yleisöwc:n avaimen ja lukittauduimme vessaan kaksin. A pissasi tikkuun ja odotimme.. Tiimalasi pyöri näytöllä.. Olin valmis lukemaan "Ei raskaana", mutta näytöllä lukikin "Gravid, raskaana, 1-2". Multa katos samantien lihaksista voimat, tuli ihan vetelä olo ja meinasin oksentaa. A hyppäs mun kaulaan ja alkoi itkemään. Siinä me sit koitettiin yhdessä tajuta mitä just tapahtu..

Hetken itseämme keräiltyämme poistuimme vessasta ja koitimme suoriutua kauppaostoksista. A:takin oksetti ja mä keräilin kamoja kädet täristen. Ikimuistoinen kauppareissu kertakaikkisesti. Me ollaan raskaana! 

-HC-

6 kommenttia:

  1. Oi!! Niin hienoa! Onnea teille kovasti!



    sateenkaarille.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Fiilis on täälläkin edelleen ja aina vain mahtava! Voi onnea ja voi teitä <3

    - Mutsi mualta ;)

    VastaaPoista
  3. Upeeta, mahtavaa, onnea! -Wannabe mummy

    VastaaPoista
  4. Voiiiii ihanaaaaaa, kyyneleeet silmissä. Ollaan onnellisia teidän puolesta :)
    Onnea odotukseen < 3

    VastaaPoista
  5. Kiitos :) Me ollaan myös mahdottoman onnellisia, emmekä mitään muuta toivo enempään kuin sitä että kaikki menisi hyvin <3
    -HC-

    VastaaPoista