maanantai 23. syyskuuta 2013

Askartelutuskartelua



Elämäämme kuuluu toki paljon muutakin kuin perheen perustamis toiminnot :D Luonnollisesti.. Itse olen aina ollut urheilullinen ja urheilu on tärkeä osa elämääni. Tällä hetkellä urheilu on ollut tauolla, sillä ongelmat selän kanssa ovat äityneet pahaksi ja viikoiksi pitkittynyt sairasloma on ollut tuskastuttava. Lukuisia lääkärikäyntejä, fysioterapiaa, röntgen ja magneettikuvat, lääkkeitä.. ja samaa rallia uudestaan ja uudestaan. Todella turhauttavaa, mutta kyllä mä sen vielä kuntoon saan ja pääsen tekemään omia juttujani niin kuin ennenkin.

A on aina ollut rauhallisempi ja maltillisempi harrastusten suhteen. Hän on tehnyt koko ikänsä paljon käsitöitä, ja voisin vaikka kehaista hänen olevan niissä erittäin taitava. A tekee kortteja, kutoo, ompelee, tuunailee, näpertää koruja, leipoo.. ja vaikka mitä muuta. Vallan kelpo vaimoke, vai mitä ;) heh Itse en ole juuri koskaan keskittynyt tekemään mitään käsitöitä kunnolla, ja koulun käsityötunnit olivat täyttä piinaa. Asiat ovat tämänkin suhteen muuttuvaiset.. Niin minä kymmenen vuoden tauon jälkeen olen tarttunut kutimiin ja kutonut itselleni pipon, ommellut siskolleni sisustustyynyt aplikoiden niihin tähtikuviot, näpertänyt korviksia, tehnyt useita kortteja. Kyllähän se vie mukanaan, ja mikäs sitä on yhdessä touhutessa ja vielä kun on noin hyvä opettaja omasta takaa.

Tässä kuvien muodossa mitä mm. olemme saaneet aikaan.. 

HC kortteja
HC korviksia
A:n tekeleitä
A:n kortteja

HC tuunattu pöytä vanhasta ovesta ja A:n ompelemat verhot Vallilan Rivi- kankaasta
Maustehylly löytö kirpputorilta, purkit Italialaista lasia Huuto.netistä ja A tuunaili dymolla tarrat purkkeihin


Me käymme usein kirpputoreilla sekä käytämme Huuto.net  sekä Tori.fi palvelua, ja kotoamme löytyy sekoitus uutta ja vanhaa. Joistakin erityisistä löydöistämme voisimme joku kerta kenties tehdä myös päivityksen.

-HC-





4 kommenttia:

  1. Hauska idea tuo ovesta tehty pöytä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! :) Tuolit löytyivät tori.fi:stä ja ovat meille todella rakkaat. Varmaan ensimmäisiä yhdessä hankkimiamme huonekaluja. Pöydän tarina on sellainen, että meillä ei yksinkertaisesti ollut varaa ostaa ruokapöytää, mutta meillä oli vanha ovi. Siispä IKEAn pöydänjalat 2,5e kpl olivat sopiva hankinta :D

    VastaaPoista
  3. Tuo pöytäidea on tosi hyvä! Suunnitelin jossain vaiheessa sellaista itsekin, mutta edelleen tuo meidän pyöreä pöytä vaan tuolla notkuu (kirjaimellisesti).. :D Mutta kiva nähdä, että idea toimii käytännössä aivan loistavasti!

    Kirppisten kiertely on ihanan rentouttavaa puuhaa. :)

    VastaaPoista