sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Alkusanat

Blogia kirjoittavat jäsen A ja jäsen HC, koiraamme kutsumme täällä Hipsteriksi. Ammattiemme vuoksi pidämme yllä tietynlaista anonyymiteettiä, siksi siis nämä hieman kömpelöt nimimerkit.

Yhteinen blogi on ollut jo pidempään suunnitteilla, mutta blogin lopullinen toteuttaminen vaati hauduttelua. Mistä kirjoitamme ja minkälaiselle kohderyhmälle, kuinka paljon paljastamme itsestämme jne..

Meille on ollut yhteinen tärkeä tekeminen iltaisin lukea muiden sateenkaariperheiden blogeja.  On ollut mielenkiintoista ja inspiroivaa seurata kuinka lapsi haaveista tulee totta, tai kuinka haaveen tavoittelu etenee. Näiden blogien innoittamana tahdoimme myös itse kirjoittaa. Toivottavasti mekin osaltamme annamme joillekin jotakin..

Erityiskiitokset näille: Äiti + ÄitiSateenkaariperheeksiSateenkaaren päässä on perhe, Kahden äidin perheKaksi äitiä & Two`s a mess..

Palaamme asiaan piakkoin!

-A & HC-

5 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että meidän blogi on inspiroinut teitä :) (että tietää että joku meidän turinoita lukeekin :D Kun meidänkin blogiin moni on eksynyt mitä ihmeellisimmillä hakusanoilla varmasti ihan vahingossa. Japanilaisista "muumimukimetsästäjistä" olemme nyt päässeet eroon, kun laitoin asiasta englanniksi infoa ja linkin Iittala/Arabian nettisivuille :) ja sitten tietysti näitä lesbo/tissi-hakusanoja riittää myös.. mutta sen vähän ennakkoon arvasikin...).

    Me kun aloitimme omaa "projektiamme" syksyllä 2011 tuntui näitä kotimaisia sateenkaariperhe/ kaksi äitiä-blogeja olevan vielä varsin vähän (siis yhden käden sormilla laskettuna).

    Ulkomaisia tietenkin löytyy sitten senkin edestä, mutta esim. jenkeissä moni käy klinikalla (varmaan 90%) joten koti-inssi, aiheesta oli hyvin vähän kirjoittelua. Tai sitten siitä oli, mutta muutaman yrityskerran jälkeen oltiin siirrytty klinikalle. Meillä kun tosiaan vasta 7.kerralla tärppäsi...

    VastaaPoista
  2. Sama juttu täällä: kiva kuulla, että joku on meidänkin juttuja lukenut ja ehkä saanut sieltä jotain irti. :) Tsemppiä kovasti teidänkin vauvaprojektiin! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja stemppiä :)
    Äiti, kertaa kaksi

    VastaaPoista
  4. Kiitos! ..siis erityiskiitoksista.. :) t. Kahden äidin perhe
    Ja kiitos omasta blogistanne, joka on kadehdittavan kaunis ja johon löysin vasta nyt!
    Ja mikä tärkeintä, onnittelut raskaudestanne! Jään seuraamaan sen etenemistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :) Mukava saada uusia lukijoita! :)

      Poista