torstai 10. heinäkuuta 2014

Reissussa

Me ollaan oltu viime lauantaista lähtien A:n vanhempien luona ja lauantaina suunnataan taas nokka kohti etelää. Matkaa isovanhempien luokse kertyi yhteen suuntaan yli 400km ja 6 tuntia 20 minuuttia tehtiin tänne päin matkaa. Etukäteen jännitettiin, että kuinka vauvan kanssa matkaaminen onnistuu, mutta meillä meni matka kyllä tosi hyvin. Pikku-E nukkui miltei koko matkan. Kaksi kertaa pysähdyttiin syömään, vaihtamaan vaippaa ja sylittelemään. Kerran tehtiin pika pyssäys bussipysäkille, kun iski hetkellinen itkuharmitus.

Osasimme myös pakata mukaan kaiken tarpeellisen ja tarpeeksi. Oli siinä hieman miettimistä lähtiessä, että on itselle, vauvalle ja koiralle kaikki tarpeellinen mukana. Pieni automme oli kyllä aika tiukkaan pakattuna, mutta mahduttiin kuitenkin. Uuden auton kun viime syksynä ostin, niin en osannut arvata perheenlisäyksen tulevan niin nopeasti, että olisi mitään familyvagonia osannut ajatella hankkivansa :D

Täällä olemme saaneet nauttia mummin ja papan seurasta, nähneet ystäviä ja sukulaisia. A:n äiti on pitänyt meidät hyvässä ruuassa ja vahtinut pikku-E:tä, että olemme saaneet nukkua muutaman tunnin ja että pääsimme kaksin saunaan. Eilen A uskaltautui jopa lähtemään äitinsä kanssa vaateostoksille ja minä jäin pikku-E:n kanssa kotiin. Hienosti pärjäsimme ilman tissejäkin x) Nukuimme ja söimme nälän yllättäessä hieman korviketta, ja taas jaksoi nukkua.

Ainoa harmitus reissun aikana on ollut se, että pikku-E:llä on ollut hieman vatsa kipeä. Masua vääntänyt ja itkuisuutta tämä on selvästi lisännyt. Tyttö kyllä hyvin sylitellessä ja kanniskellessa tyyntyy, ettei nyt vielä ainakaan pelätä koliikin iskeneen.

Nyt anoppi huhuilee syömään eli eiku syömään! :)

-HC-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti