tiistai 22. heinäkuuta 2014

Pakastimen täytettä

Eilen työpäivän jälkeen intouduin lähtemään mustikkaan. Ensin ajatus marjastamisesta työpäivän jälkeen väsyneenä tuntui älyttömältä. Ajattelin kuitenkin, että kiva saada mustikoita pakastimen täytteeksi, kun niitä miltei joka aamu meillä syödään. Lisäksi motivaattorina toimi pikku-E. Haluan tarjota lapsellemme itse poimittuja marjoja talvella, kun hän alkaa kiinteitä ruokia syömään.


Metsässä oli ihan hulluna ötököitä ja hirvee pörräys. Sain lukuisia pistoksia ja puremia. Hyttyset ja kärpäset oli ihan intona ku joku raukka oli eksyny metsään. Ainoana lohdutuksena oli, että sieltä pääsee pois kun ämpäri on täynnä :D


Kotona me A:n kanssa perattiin yhdessä marjoista roskat. Hommassa meni tavallista kauemmin, koska vauva toi hieman lisähaastetta :D Minä sylittelin valveilla olevaa pikku-E:tä ja A perkasi marjoja. Kun tissiä oltiin vailla ni A meni käsipesulle, minä jatkoin marjojen kanssa.. Sit taas vaihto.. Vauva nukkuu.. Molemmat perkaa.. Vauva herää.. Käsienpesu.. Sylittelyä.. Tissiä.. Käsien pesua.. Muutamat vaipan vaihdot ja sama ralli muutaman kerran ympäri :D

Saatiin kuitenkin marjat pakastimeen yhteispelillä monen tunnin jälkeen, tiimi toimi ja meidän perhe pysyy ainakin osittain omavaraisesti mustikassa ensi talvena <3 I like!

-HC -

2 kommenttia:

  1. Kommentoin tähän nyt kaiken, luin muitakin tekstejä nyt kun kerkesin taas paneutumaan kunnolla :)

    Ihanaa, mustikkaa! Meilläkin muutama litra tullut pakkaseen, hirveän huonosti tuntuu marjoja olevan. Ootte hyvä tiimi selvästi ja teidän tyttö kuulostaa aivan ihanalta pieneltä, mukavaa että voitte nauttia tästä vauva-ajasta kun ei se kaikille niin itsestäänselvyys ole esikoisen vanhempana! Ristiäiskutsuista tuli tosi kauniit ja ihana että jaksoitte nähdä vaivaa. Mä olin ostanut jo talvella ristiäiskutsuvärkit valmiiksi mutta vauvan kanssa väsyneenä ja ristiäisistä stressaantuneena ei kutsujen väkertämisestä tullut mitää.n . No onneksi meillä ne on jo ohi ei tarvi enää harmitella moisia. Hyviä tulevia juhlia koko perheellenne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun viitsit laittaa kommenttia :) On aina mukavampi kirjoittaa, kun tietää jonkun todella käyvän täällä lukemassa juttujamme.

      Meillä täällä etelässä oli aika hyvin mustikkaa (en tosin tiedä missä te asutte), mutta olivat jo kypsinä tuolloin heinäkuulla. En itse olisi metsään vielä heinäkuussa eksynyt mustikkaan, kun jotenkin miellän marjastamisen kuuluvan syksyyn :D Meidän isä onneksi oli tilanteen tasalla ja tiesi kertoa, että nyt ämpärit kouraan ja menoksi.

      Tuo on totta, että meillä on hyvä tiimi ja olemme nauttineet yhteisestä vanhemmuudesta, ja vauva-arjesta kovasti :)

      Yhdessä olemme askarrelleet aiemminkin paljon, joten ristiäiskutsutkin koitimme yhdessä saada tehdyksi. Se on ihan ymmärrettävää ettei vauvan kanssa ole itsestäänselvyys, että tällaiset toiminnat helposti onnistuisi. Eikä semmosia kannata harmitella ollenkaan, ettei ole jaksanut askarrella. Pääasia että ristiäiset teilläkin jo oli ja poika sai nimensä :)
      -HC-

      Poista