torstai 18. syyskuuta 2014

Kuulumisia / 3kk

On taas hetki vierähtänyt viimeisimmästä päivityksestä. Ei ole ollut oikein aikaa, jaksamista eikä inspistäkään kirjoittaa. Ei sillä, että meillä mitenkään erityisen väsyneitä oltaisiin tai ettemme olisi halunneet blogia päivittää. On vaan ollut paljon tekemistä, menemistä ja muuta puuhaa.

Pikku-E täytti viikonloppuna huimat kolme kuukautta. Aika on mennyt todella nopeasti. Vähän väliä sitä huomaa pikku-E:n oppineen taas jotain uutta. Meillä hymyillään paljon, on alettu "juttelemaan", kuolataan sitä enteillen että hampaita tulee, harjoitellaan mahallaan ja selällään oloa lattialla, huidotaan leluja ja kokeillaan tarttua esineisiin. Äitiensä paidat pikku-E laittaa päivittäin vaihtoon useammankin kerran pienimuotoisen pulauttelun vuoksi. Pyykinpesukone meillä laulaa aika tiuhaan :D Pikku-E on hyväntuulinen tyttö, joka nauttii huomiosta. Hieman tietysti pitää itkeä, kun väsyttää ja unta vastaan pitää taistella.  Hän nukkuu kuitenkin yönsä pääsääntöisesti hyvin, herää kerran pari syömään. Päiväunien rytmit ovat vaihtelevia, mutta niitäkin nukkuu useammat päivän aikana.

Meillä vauva-arki on sujunut hyvin. Kumpikin meistä tekee melkein yhtälailla kaikkea, hoitaa pikku-E:tä ja huolehtii kodin muista asioista. Heräilemme öisin molemmat, riippuen siitä kumman olemme sopineet nousevan. A tietysti hoitaa tissittely osuudet ja mun yksinoikeuttani tällä hetkellä on töissä käyminen. Lisäksi kumpikin on saanut hieman omaa aikaa, ja päässyt tekemään jotakin itselle mieluisaa ja tärkeää hetkeksi. Kaksi kertaa olemme käyneet kahdestaan elokuvissakin, ja pikku-E on ollut tuolloin hyvässä hoivassa.

Adoptioasia meillä etenee. Sosiaalityöntekijä kävi meillä kotona ja tapasimme siis toista kertaa. Käynti meni kivasti rupatellen ja kahvia juoden. Hän tekee paperit valmiiksi ja lähettää ne meille, jotta voimme ne sitten toimittaa käräjäoikeuteen. Meidän ei siis  tarvitse enää kolmatta kertaa tavata. Hän oli sitä mieltä, että tämä on tällä selvä ja käräjäoikeus sitten aikanaan tekee loppusilauksen. Hieman ihmettelin, että eikö mun tarvitsekaan toimittaa lääkärintodistusta yms. liitteitä mitä jotkut ovat toimittaneet, mutta ne ovat kuulemma täysin tarpeettomia.

Tällaista meille tänne kuuluu :) Viikonlopun olen vielä töissä ja sitten meidän perhe lähtee lentäen viettämään syyslomaa viikoksi A:n vanhempien luokse. Mukavaa loppu viikkoa kaikille! :)

-HC-

1 kommentti:

  1. Ihana kuulla että tuo adoptio tuntuu etenevän teillä noin hyvin :)

    Ja teinä en ottaisi hirveästi paineita siitä että blogi ei päivity enää samaan tahtiin. Pikku E:n kuuluu olla nyt se huomion keskipiste :) Huolestuttavampaa se olisi jos blogia päivitettäisiin useamman kerran päivässä vaikka kotona on aivan uusi perheenjäsen. Nauttikaa nyt tästä ajasta :)

    VastaaPoista