keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Hengissä ollaan, ainakin melkein!

Anteeksi blogihiljaisuus! Täällä ollaan aherrettu gradua ja lomailtu pääsiäisenä. Kävi nimittäin niin, että mun päänvaivaa muutenkin aiheuttaneelle lopputyölle kävi vähän ohraisesti. Saimme palautettua siitä netin varmuuskopiosta kuukausi aiemmin tallennetut tiedot, mutta paljon meni kankkulan kaivoon. Tässä on nyt sitten mennyt pari viikkoa pää punaisena koneella istuen ja naputellen menetettyjä ja uusia sivuja. Kovasti olisi tarkoitus nyt tämä kohta palauttaa, mutta vielä on kirjoitettavaa ja viimeisteltävää, ennenkuin se menee läpi tarkastuksesta.

Aherrus alkoi mennä jo vähän yli, kun heräsin työtäni joka yö neljältä miettimään, enkä sen jälkeen enää nukkunut.  Laihduin kaksi kiloa tässä stressissäni. Pienillä ja katkonaisilla unilla kirjoitin viikossa noin 40 sivua gradua. Kuka on koskaan yliopistossa opiskellut tietää kuinka hurja määrä se on.. Viime torstaina HC laittoi minut (ja itsensä) pääsiäiseksi pakkolomalle ja se teki meille molemmille todella hyvää. Olimme minun vanhempieni luona kyläilemässä ja samalla reissulla kävimme pyytämässä lapsellemme lisää ihania kummeja! <3


Massukka on kavanut aivan valtavasti ja harmittaa kovasti, ettei tässä hässäkässä ole kerennyt mitään ikuistamaan. Palaamme astialle kunhan tämä gradusuo tässä helpottaa!

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti