maanantai 2. joulukuuta 2013

Uusia vaatteita.

Kun pohdin raskautta aiemmin ajattelin, ettei minun tarvitsisi hankkia raskausvaatteita kun vasta ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Olen aina käyttänyt suht istuvia vaatteita ja huomasinkin etenkin housujen puristavan melko nopeasti. Tällä hetkellä minulla on yhdet vanhat kaupunkifarkut joita käytän edelleen. Kotona vaihdan mielelläni collareihin.

Muutaman uuden hankinnan olen tehnyt ja ajattelin niitä teille esitellä.

Näistä haalarihousuista kerroin jo yritysten aikana. Ne lähtivät mukaan kirpputorilta eurolla tai parilla.  Huomasin, että ovat Lindexin. En ole varma valmistaako Lindex enää edes äitiysvaatteita. Ovat todella mukavat päällä ja näissä on paljon säätövaraa mahan kohdalla nappiriviä muuttamalla. Hipsteri halusi välttämättä osallistua kuvauksiin! :D


Tämä raskauspaita lähti mukaan ihan vahingossa. En ollut käynyt H&M:llä ostoksilla vuosiin pikaisia sukanhakureissuja lukuunottamatta, mutta tiesin siellä olevan edullisia äitiysvaatteita. Muutama liike piti Helsingissä kiertää, ennekuin löysin oikean osaston. Olin aikeissa ostaa äitiyssukkahousuja (vieläkin paketissa), koska ajattelin niitä tarvitsevani ensin. Tämä paita oli viereisessa rekissä ja oli minusta todella soma. Eikä liian MAMMAvaate. Olisin voinut ostaa samanlaisen ihan tavalliseltakin puolelta. Tämä heräteostos on kyllä aiheuttanut jo paljon harmia! Siitä lähtee nimittäin ihan mielettömästi karvaa!! Jos halaan HCtä, jää häneen valkoinen karvapeite. Myös ulkotakin sisäpuoli jää aivan hirveän näköiseksi. Lisäksi rupesin epäileväksi tästä meneillään olevasta angorakani kohusta ja oli pakko tarkastaa paidan tuoteselosteet (yleensä teen tämän jo kaupassa, heräteostokset ovat pirullisia). Ja kappas 17% angoraa.. 

Tämä ostos oli ehkä se kaikista tarpeellisin! Raskausfarkut. Ah, mikä tuttavuus! Minusta nämä ovat todella kivan malliset, eikä katsoja varmasti huomaa näitä mammahousuiksi. Merkki on mamalicious. Tuubi on ihanan pehmeä ja lämmin. Se ylettyy kyllä vielä melkein rintoihin asti, koska maha on niin pieni. Mutta mikään ei purista vatsaan, eikä tarvitse myöskään pelätä selän jäätymistä tai housujen tippumista. (Yritin nimittäin jo pitää numeroa isompia tavallisia kirppisfarkkuja, mutta eihän siitä tullut mitään..)


Viimeinen ostokseni talven varalle on villakangastakki. Löysin tämän mielestäni suhteellisen edullisesti Tori-palvelusta. Nainen, jolta ostin tämän oli teettänyt sen ompelijalla omiin mittoihinsa raskausaikanaan. Käyttänyt vain kaksi kertaa, eli aivan uuden veroinen. 

Oma vanha villakangastakkini on hyvin tiukasti muotoiltu ja siinä on napakka vyötärövyö. Nyt jo napit alkoivat vetää ikävän näköisesti. Tämä todellakin menee koko talven ja kevään. Eikä näytä mielestäni hassulta ollenkaan vaikka maha on vielä pieni. 
-A-

1 kommentti:

  1. Tuo takki on ihana! Olen kans miettinyt millä takilla talven kuljen + toppahousut tarvitsen työni vuoksi. Kirpparilta tai tarjoustalosta ajattelin housuja katsella, kunhan ovat mustat :D

    Itse sain ystävältä kassillisen äitiysvaatteita, joita tosin vielä en ole käyttäny. Meillä on sopimus, että palautan ne + mitä ostan itse, sitten hänelle kun hän on seuraavan kerran raskaana. Todella kätevää kun ollaan saman kokoisia. HM:ltä hankin mammasukkahousut ja vilasta legginsit, mahassa menee resorivyötärö ja ovat jalassa ihan mukavat. Muuten ajattelin odottaa alennusmyyntejä ja kirpparia.

    VastaaPoista